Takaisin etusivulle

Esikysymykset: Ympäristöpääkaupunki 2021-ohjelma - Haku3

Euroopan ympäristöpääkaupunkivuosi 2021 mahdollistaa Päijät-Hämeen alueella erikokoisten ympäristöinnovaatioiden ja projektien toteuttamisen. Rahoitettavien projektien tulee toteuttaa ainakin yhtä ympäristöpääkaupunkivuoden teemoista, jotka ovat hiilineutraali elämä, osallisuus, kiertotalous sekä luonto ja vesi. Tukea voidaan myöntää projekteille, jotka esimerkiksi edistävät luonnon- ja vesistöjen suojelua, lisäävät materiaalien ja raaka-aineiden uusiokäyttöä, lisäävät paikallisten asukkaiden osallisuutta ympäristöpääkaupungin toteuttamiseen, tukevat ihmisten luontosuhdetta tai lisäävät ihmisten tietoa ja valmiuksia elää hiilineutraalia elämää. Rahoitusta myönnetään yhdistysten, yksityisten elinkeinonharjoittajien, oppilaitoksien, kuntaorganisaatioiden sekä yritysten ympäristöhankkeille, joita toteuttaa vähintään kaksi eri toimijaa yhteistyössä. Mukaan toivotaan sekä pieniä että suuria ideoita. Arvioinnissa painotamme idean ainutlaatuisuutta ja luovuutta, eri ikäisten osallistumismahdollisuuksia sekä vaikutusta kestävään kehitykseen.

Lahti ─ Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 -projektirahoituksen tarkoituksena on tukea Päijät-Hämeen alueella toimivien tahojen yhteistyötä, kestäviä ratkaisuja ja asukkaiden hyvinvointia. Projektitukea voidaan myöntää vähintään kahden eri kumppanin muodostamalle projektille, joka toteutetaan jossakin Päijät-Hämeen kunnassa. Tällä sivulla olevien kysymysten avulla voit varmistaa, täyttääkö projektisi projektitukihaun perusvaatimukset.

(Pakollinen)
Huom! Valitettavasti vain edellä mainitut hakijatyypit voivat hakea tällaista apurahaa.
(Pakollinen)
Huom! Valitettavasti rahoitusta voi hakea vain projektille, jonka vaikutukset kohdistuvat Päijät-Hämeeseen. Jos ei halua hakea rahoitusta mutta mielestäsi projektisi sopisi osaksi ympäristöpääkaupungin ohjelmaa, voit olla yhdessä meihin info@greenlahti.fi. Katsotaan yhdessä, mitä voimme tehdä!
(Pakollinen)
Huom! Valitettavasti rahoitusta voi hakea vain projektille, joka toteutetaan vähintään kahden eri toimijan yhteistyönä. Jos et halua hakea rahoitusta mutta mielestäsi projektisi sopisi osaksi ympäristöpääkaupungin ohjelmaa, voit olla yhdessä meihin info@greenlahti.fi. Katsotaan yhdessä, mitä voimme tehdä!